Novosti - Arhiva

Arhiva
Godina: 2019
Mjesec: 12
Broj rezultata: 7
20.12.2019

Održana 4. sjednica Skupštine Obrtničke komore Karlovačke županije

U dvorani Obrtničkog centra u Karlovcu, u četvrtak 19. prosinca 2019. godine održana je 4. sjednica Skupštine Obrtničke komore Karlovačke županije.

18.12.2019

Priopćenje vezano za nadzorne aktivnosti Porezne i Carinske uprave tijekom Adventa

Kroz provedene analize rizika i postupke praćenja izdavanja i fiskaliziranja računa uočeno je da još uvijek postoji znatan broj poreznih obveznika koji ili ne izdaju račune ili izdane račune ne fiskaliziraju čineći pri tome najteže porezne prekršaje.

13.12.2019

Ranogajec: „Strukovno obrazovanje temelj je zdravog i snažnog obrtništva“

​Predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec izrazio je zadovoljstvo izmjenama i dopunama Zakona o obrtu koje će stupiti na snagu početkom iduće godine te istaknuo kako mu je drago da su Vlada RH i saborski zastupnici prepoznali ono na što Hrvatska obrtnička komora godinama upozorava. Ranogajec je komentirao: „Naročito su važne izmjene u području strukovnog 
10.12.2019

Ponovno upozorenje - Poslovni adresari - Obratite pažnju da se ne radi o obvezi nego o ponudi

​U posljednje vrijeme ponovno smo primijetili praksu dostave ponuda za upis podataka obrta u komercijalne poslovne adresare. Podsjećamo obrtnike da budu oprezni u postupanju s ponudama za objavu njihovih podataka u različitim „registrima“.

29.11.2019

Nastavak uspješne suradnje Hrvatska obrtničke komore i HEP Opskrbe

Hrvatska obrtnička komora (HOK) i HEP Opskrba danas su potpisali drugi Dodatak Sporazumu o poslovnoj suradnji koji obrtnicima osigurava jedinstvene uvjete opskrbe električnom energijom na području cijele Republike Hrvatske. Svi članovi HOK-a na području cijele Republike Hrvatske imaju mogućnost ugovaranja posebnih uvjeta cijene nabave električne energije. Dodatak Sporazuma potpisali su 
28.11.2019

Trodnevni Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore zatvoren objavom zahtjeva struke

Na Kongresu su brojni visoki predstavnici iz nadležnih resora raspravljali s predstavnicima struke o boljitku ugostiteljstva i turizma. Snažnu podršku ugostiteljima dao je ministar turizma, Gari Cappelli i predsjednik Hrvatske obrtničke komore, Dragutin Ranogajec.

26.11.2019

Na 32.Kongresu ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a dodijeljena priznanja zaslužnim ugostiteljima

U Solarisu u Šibeniku od 24. do 26. studenog 2019. održao se 32.Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a. Tom prigodom priznanja Hrvatske obrtničke komore primili su zaslužni obrtnici – ugostitelji i turistički djelatnici iz svih županija Republike Hrvatske.

Kontaktirajte nas
* - obavezna polja