Poštovani obrtnici i posjetitelji,

Dobro došli na stranice Obrtničke komore Karlovačke županije, institucije čija je osnovna zadaća pružiti što kvalitetnije usluge svojim članovima te promicati i štititi njihove interese. U tom smislu stoji Vam na raspolaganju Komorski sustav, sa zajedničkim ciljem ubrzanog gospodarskog razvoja.
 
Kroz suradnju sa Hrvatskom Obrtničkom komorom, Obrtnička komora Karlovačke županije zalagat će se za promidžbu svojih obrtnika, pratiti interese naših obrtnika, organizirati nastupe na pojedinim sajmovima i pokušati stvoriti preduvjete da upravo naši obrtnici budu partneri na sajmovima izvan naše Županije, kako bi ostvarili svoje interese.
 
Želja nam je da ove stranice postanu središnji informativni servis našim članovima, budućim obrtnicima, kao i svim posjetiteljima. Vjerujem da će naša web stranica udovoljiti potrebama i ostalih korisnika, onih koji razmišljaju o otvaranju obrta, poslovnim partnerima ili kupcima naših proizvoda i usluga.
 
Na ovim stranicama naći ćete aktualne informacije o obrtništvu i obrtničkom komorskom sustavu. Najvažniji događaji, zakonski propisi, sajmovi, savjetovanja, programi poticaja, strukovno obrazovanje, informacije o upisima učenika u obrtnička zanimanja, licenciranju radionica, stipendiranju, majstorskim ispitima, ispitima o stručnoj osposobljenosti, sve to nalazi se na našim stranicama.
 
Nadam se da ćemo uskoro na ovim stranicama moći predstaviti i ponudu proizvoda i usluga naših obrtnika.
 
Obrtnička komora Karlovačke županije otvorena je za sve inicijative gospodarskog sektora, temeljeći svoj rad na svojih pet Udruženja obrtnika: Karlovac, Duga Resa, Ogulin, Ozalj i Slunj, te lokalnom i državnom administracijom.
 
Pozivam vas da usluge Komore koristite u što većoj mjeri, a mi ćemo nastojati opravdati ukazano nam povjerenje.
 
Mladen Puškarić
predsjednik Obrtničke komore Karlovačke županije

Kontaktirajte nas
* - obavezna polja