Rok prijave nastupa na sajmu u Celju produžen je do 14.08.2014. godine

09.07.2014

Kako je prvi rok prijave nastupa na sajmu u organizaciji HOK-a prošao, a kako bi se svim zainteresiranim obrtnicima i poduzetnicima omogućila pravovremena prijava nastupa, rok prijave nastupa produžen je do 14.08.2014. godine, odnosno do popune izložbenog prostora !

Hrvatska obrtnička komora organizirat će i sufinancirati kolektivan nastup članova HOK-a na

47. Međunarodnom obrtničkom sajmu u Celju 2014. , najvećem obrtničkom sajmu u široj regiji, koji će se održati od 10. – 15. rujna 2014. godine na prostoru Celjskog sajma u gradu Celju.

Izložbeni program sajma u Celju obuhvaća: poslovne susrete, međunarodna predstavljanja, strojeve i opremu za drvo i metal, opremu od inox-a, elektrotehniku, preradu plastike, gume, obradu metala, strojogradnju, prehranu i ugostiteljstvo, izradu alata za obradu drva, plastike i metala, namještaj i unutarnje uređenje, završne radove u graditeljstvu, alate za uređenje doma i okolice, opremu za prehrambenu industriju i ugostiteljstvo, turizam, mehanizaciju sela, građevinsku mehanizaciju, montažne kuće, proizvode široke potrošnje, telekomunikacije, IT opremu...

U nastavku dopisa dostavljamo vam osnovne informacije, a u privitku i prijave za nastup na 47. Međunarodnom obrtničkom sajmu u Celju 2014. te vas molimo da informaciju i prijavne materijale u vezi sa sajmom u Celju dostavite obrtnicima i poduzetnicima na vašem području, kako bi svi zainteresirani na vrijeme prijavili svoj nastup.

Izložbeni prostor HOK-a na sajmu u Celju 2014. – štand veličine 30 m2, paviljon međunarodnih izlagača – L, štand broj 18.

Cijena izlagačkog prostora, uz logistiku nastupa po principu „ključ u ruke“, za članove HOK-a iznosi 172,00 EUR/m2.

Puna cijena izlaganja za poduzetnike/ izlagače koji nisu članovi HOK-a iznosi 245,00 EUR/m2.

Hrvatska obrtnička komora organizira nastup po sistemu „ključ u ruke“.

Svaki izlagač priprema svoju prezentaciju uz izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama izložbenog prostora te dobiva i: dva natpisa na štandu, reprezentaciju i dežurstvo na štandu, najavu nastupa, transport eksponata, relacija Zagreb-Celje-Zagreb i postavu na štandu, što znači kompletnu logistiku potrebnu za kvalitetan sajamski nastup.

Uz kvalitetnu tehničku pripremu nastupa, Hrvatska obrtnička komora sa „Celjskim sejmom d.d.“ dodatno surađuje na promidžbi nastupa hrvatskih obrtnika na samom sajmu, osigurava upis i najavu nastupa svih svojih izlagača u službenom Katalogu sajma, elektroničkom Katalogu sajma, a profil izlagača šalje se i partnerskoj Obrtno-podjetniškoj zbornici Slovenije te gospodarskim institucijama i Veleposlanstvu Republike Hrvatske u Sloveniji, kako bi što više poslovnih ljudi i posjetioca sajma dobilo informaciju o profilu hrvatskih izlagača i nastupu u organizaciji HOK-a na ovogodišnjem sajmu.

Međunarodni sajam u Celju je respektabilna sajamska izložba s preko 1.600 izlagača iz 34 države Svijeta, s velikom posjećenošću (oko 130.000 posjetioca u 2013. godini iz 24 države Svijeta) te je mjesto kvalitetne prezentacije proizvoda i usluga za obrtnike i poduzetnike koji žele u direktnom kontaktu s potencijalnim kupcima provjeriti kvalitetu svojih proizvoda i usluga, s ciljem izvoza te dolaska do novih poslovnih kontakata za buduće poslove.

Izlagači, dakle, trebaju dostaviti prilikom prijave nastupa:

1) prijavu – u prijavi obavezno navesti potreban namještaj,

2) podatke o robi koja se šalje na sajam,

3) izlagač na sajam treba poslati robu koja po vrsti, količini i vrijednosti odgovara robi koju je naveo u obrascu „Podaci o robi za sajam”.

KONAČNI ROK PRIJAVE NASTUPA : 14. kolovoza 2014.

Dostava prijavnog materijala – u područne obrtničke komore ili direktno u HOK.

Osiguranje robe/eksponata : izlagačka roba nije osigurana; ukoliko izlagač ima robu veće vrijednosti, utoliko tu robu treba osigurati sam. Komora neće snositi troškove eventualno nastalih šteta ili nestanka robe, bilo za vrijeme transporta ili trajanja sajma.

Otprema robe : izlagač će biti pravovremeno obaviješten o predaji robe u skladište te je dužan pridržavati se dobivenih uputa izvođača štanda.

Napomena: Izlagači koji imaju dugovanja prema komorskom sustavu, nemaju mogućnost nastupa na sajmu!

Za dodatne informacije vezane uz sajam Celje, uvijete nastupa ili tehnička pitanja vezana uz nastup u organizaciji HOK-a zainteresirani obrtnici/poduzetnici mogu se obratiti u Hrvatsku obrtničku komoru na broj telefona:01/48 06 650, Dražen Horvat, 01/48 06 639, Darko Prister ili putem elektronske pošte na:drazen.horvat@hok.hr , darko.prister@hok.hr i hok@hok.hr .

Prilog:

1. Prijavni materijali za nastup na 47. Međunarodnom obrtničkom sajmu u Celju 2014.

2. Uvjeti izlaganja obrtnika/poduzetnika na 47. Međunarodnom obrtničkom sajmu Celje, 10. – 15. 09. 2014.

Datoteke uz članak
Prijavnica 60.50 kB
Uvjeti izlaganja 16.07 kB
Kontaktirajte nas
* - obavezna polja