Obrtnička komora Karlovačke županije partner 15. Obrtničkog sajma Istre

04.10.2012

Obrtnička komora Istarske županije organizator je Obrtničkog sajma u Puli, na kojemu tradicionalno nastupa velik broj izlagača te ima puno posjetitelja.

Na sajmu svake godine izlažu i obrtnici iz Karlovačke županije. Ovaj Sajam zanimljiv je našim obrtnicma iz razloga što si mogu osigurati posao tijekom zimskog perioda.

Za 15. Sajam, koji se održava od 4. do 7. listopada 2012. godine, Obrtnička komora Istre uputila je poziv Obrtničkoj komori Karlovačke županije da bude partner Sajma.

Status partnera, uz povoljnije uvjete izlaganja, podrazumijeva i posebno mjesto u izložbenoj hali, te mogućnosti održavanja različitih prezentacija – kako gospodarskih, tako i turističkih i ostalih kapaciteta županije partnera.

Upravni odbor OK Karlovačke županije prihvatio je status partnera, a ukupni nastup i prezentaciju dogovoriti će s Karlovačkom županijom i Turističkom zajednicom Karlovačke županije.

Obrtnici zainteresirani za izlaganje na sajmu u Puli trebaju se javiti u svoje Udruženje obrtnika do 20. kolovoza 2012. godine.

Kontaktirajte nas
* - obavezna polja