Nastupite na 47. MOS-u u Celju!

Fotografije uz članak 1
10.09.2014

Hrvatska obrtnička komora organizira i sufinancira kolektivan nastup članova HOK-a na 47. Međunarodnom obrtničkom sajmu u Celju koji će se održati od 10. do 15. rujna 2014. godine na prostoru Celjskog sejma u gradu Celju.

Izložbeni program sajma u Celju obuhvaća: strojeve i opremu za drvo i metal, opremu od inoxa, elektrotehniku, preradu plastike, gume, obradu metala, strojogradnju, prehranu i ugostiteljstvo, izradu alata za obradu drva, plastike i metala, namještaj i unutarnje uređenje, završne radove u graditeljstvu, alate za uređenje doma i okolice, opremu za prehrambenu industriju i ugostiteljstvo, turizam, mehanizaciju sela, građevinsku mehanizaciju, montažne kuće, proizvode široke potrošnje, telekomunikacije, IT opremu...

U nastavku vam dajemo pregled prošlogodišnjih pokazatelja sajma u Celju te podatke i uvjete ovogodišnjeg nastupa u organizaciji i uz sufinanciranje Hrvatske obrtničke komore:

Naziv sajma/adresa: 47. Međunarodni sajam obrtništva Celje 2014., Celjski sejem d.d., Dečkova cesta 1, 3000 Celje, www.ce-sejem.si

Termin održavanja: 10.15. rujna 2014.

Broj izlagača/posjetitelja u 2013: 1.600 izlagača/34 države sudionice/130.400 posjetitelja

Izložbeni prostor HOK-a na sajmu u Celju 2014. – štand veličine 20m2, paviljon međunarodnih izlagača – L1.

Cijena izlagačkog prostora, uz logistiku nastupa po principu „ključ u ruke“, za članove HOK-a iznosi 172,00 EUR/m2.

Puna cijena izlaganja za poduzetnike/ izlagače koji nisu članovi HOK-a iznosi 245,00 EUR/m2.

Hrvatska obrtnička komora organizira nastup po sistemu „ključ u ruke“.

Svaki izlagač priprema svoju prezentaciju uz izložbeni prostor, uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama izložbenog prostora te dobiva i dva natpisa na štandu, reprezentaciju i dežurstvo na štandu, najavu nastupa, transport eksponata, relacija Zagreb-Celje-Zagreb i postavu na štandu, što znači kompletnu logistiku potrebnu za kvalitetan sajamski nastup.

Hrvatska obrtnička komora s Celjskim sejmom d.d. dodatno surađuje na promidžbi nastupa hrvatskih obrtnika na sajmu, osigurava upis i najavu nastupa svih svojih izlagača u službenom Katalogu sajma, elektroničkom Katalogu sajma, a profil izlagača šalje se i partnerskoj Obrtno-podjetniškoj zbornici Slovenije te gospodarskim institucijama i Veleposlanstvu Republike Hrvatske u Sloveniji, kako bi što više poslovnih ljudi i posjetitelja sajma dobilo informaciju o profilu hrvatskih izlagača.

Prilikom prijave nastupa izlagači trebaju dostaviti:

1) prijavu – u prijavi obavezno navesti potreban namještaj,

2) podatke o robi koja se šalje na sajam,

3) izlagač na sajam treba poslati robu koja po vrsti, količini i vrijednosti odgovara robi koju je naveo u obrascu „Podaci o robi za sajam”.

ROK PRIJAVE NASTUPA : 7. srpnja 2014.

Dostava prijavnog materijala – u područne obrtničke komore ili direktno u HOK.

Osiguranje robe/eksponata : izlagačka roba nije osigurana; ukoliko izlagač ima robu veće vrijednosti, utoliko tu robu treba osigurati sam. Komora neće snositi troškove eventualno nastalih šteta ili nestanka robe, bilo za vrijeme transporta ili trajanja sajma.

Otprema robe : izlagač će biti pravovremeno obaviješten o predaji robe u skladište te je dužan pridržavati se dobivenih uputa izvođača štanda.

Napomena: Izlagači koji imaju dugovanja prema komorskom sustavu, nemaju mogućnost nastupa na sajmu!

Za dodatne informacije u vezi sa sajmom Celje, uvjete nastupa ili tehnička pitanja u vezi s nastupom u organizaciji HOK-a, zainteresirani obrtnici/poduzetnici mogu se obratiti u Hrvatsku obrtničku komoru na broj telefona: 01/48 06 650, Dražen Horvat ili putem elektroničke pošte na: drazen.horvat@hok.hr i hok@hok.hr.

Kontaktirajte nas
* - obavezna polja