PLAKETA ZLATNE RUKE S PISANIM PRIZNANJEM URUČENA GOSPOĐI MARINI STOJKOVIĆ, VLASNICI FRIZERSKOG OBRTA IZ DUGA RESE

Fotografije uz članak 1
01.07.2021
U srijedu, 01.srpnja 2021.godine u Zagrebu je održana svečana Akademija povodom Dana Hrvatske obrtničke komore (HOK). Obilježavanje Dana Hrvatske obrtničke komore održava se kao obljetnica sjećanja na 1. srpnja 1994. godine, datuma kada je održana Obnoviteljska skupština HOK-a, institucije čiji je glavni cilj zastupati interese obrtništva i obrtnika.

U okviru svečane Akademije svake se godine dodjeljuju priznanja najzaslužnijim obrtnicima, koji su svojom aktivnošću i suradnjom s Hrvatskom obrtničkom komorom dali izniman doprinos razvoju obrta i obrtničkih institucija.

 

Među dobitnicima priznanja je obrtnica iz Karlovačke županije, gospođa Marina Stojković- vlasnica frizerskog obrta „Žuti balon“ iz Duga Rese, kojoj je uručena plaketa Zlatne ruke s pisanim priznanjem.

 

Gospođa Marina Stojković vlasnica je frizerskog salona „Žuti balon“ u Duga Resi od 1981.godine. Nesebično je tokom svih dosadašnjih 40 godina poslovanja prenosila znanje na mnoge učenike od kojih su brojni danas u struci te su neki i sami postali obrtnici. Gospođa Stojković bila je predsjednica ceha frizera Udruženja obrtnika Duga Resa , članica Upravnog odbora Udruženja obrtnika Duga Resa, zamjenica predsjednika Ceha frizera i kozmetičara Obrtničke komore Karlovačke županije, a trenutno je članica Skupštine Obrtničke komore Karlovačke županije u mandatnom razdoblju 2018.-2022.

2005.godine dobila je diplomu za postignute uspjehe u organizaciji strukovnog i cehovskog rada, 2011.godine primila Priznanje za 30 godina rada od Udruženja obrtnika Duga Resa te Povelju za promidžbu obrta i poduzetništva, a ove godine i Priznanje za 40 godina rada.

Pomagala je oko mnogih manifestacija vezanih za svoju struku ali i promociju obrtništva općenito, sudjelovala u organizaciji strukovnih putovanja i edukacija , pomagala osobama kojima je to najviše potrebno kroz humanitarne akcije.

Gospođi Stojković, kao i svim ostalim dobitnicima priznanja iz cijele Hrvatske, upućujemo iskrene čestitke!

Kontaktirajte nas
* - obavezna polja