Otvoren Međunarodni obrtnički sajam u Münchenu

Fotografije uz članak 4
13.03.2023
U Münchenu je u srijedu 8. ožujka 2023. godine otvoren Međunarodni obrtnički sajam koji će trajati do 12. ožujka 2023. Na ovom značajnom europskom sajmu obrtništva izloženi su proizvodi više od tisuću izlagača iz 40-ak zemalja. Sajam se održava u šest moderno opremljenih paviljona sajma, a paralelno s ovim događajem održava se i sajam "GARTEN MŰNCHEN 2023." koji se fokusira na vrtlarstvo.

Na sajmu sudjeluje 14 direktnih izlagača članova Komore u organizaciji i uz sufinanciranje Hrvatske obrtničke komore. Također, Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije predstavlja 18 tradicijskih obrta i starih zanata s područja županije u jednoj skupnoj izložbi. Hrvatski izlagači predstavljaju proizvode iz raznih djelatnosti, kao što su proizvodnja drva, namještaja, metala i metalnog pribora, elektroničkih i mjernih uređaja za građevinarstvo, tradicijskih i umjetničkih obrta, proizvoda od inoxa i tako dalje.

Otvaranju sajma nazočio je i predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dalibor Kratohvil. Hrvatski izlagači tradicionalno sudjeluju na ovom sajmu već 27 godina, a ove godine predstavljaju se izravno, uzorcima ili putem promotivnih kataloga na zajedničkom izložbenom prostoru. Sajam je odlična prilika za umrežavanje, poslovnu suradnju i razmjenu ideja između obrtnika, dobavljača i potrošača.

Kontaktirajte nas
* - obavezna polja