Objavljeni Javni pozivi Karlovačke županije za dodjelu bespovratnih potpora male vrijednosti u poljoprivredi, ruralnom razvoju i turizmu za 2019. godinu

23.04.2019
Karlovačka županija objavila je dva javna poziva. Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi i ruralnom razvoju Karlovačke županije te Javni poziv za turističke projekte u Karlovačkoj županiji.

Potpore se mogu ostvariti za subvencije kamata poljoprivrednih kredita i jednokratnim bespovratnim sredstvima male vrijednosti u primarnoj poljoprivrednoj i prerađivačkoj proizvodnji, proširenju osnovnih djelatnosti na poljoprivrednom gospodarstvu, promociji i marketingu gotovih poljoprivrednih proizvoda, izgradnji, obnovi i opremanju smještajnih kapaciteta, izletišta i kampova u turizmu, razvoju posebnih oblika i inovativnosti u turizmu, promociji i oglašavanju te izlagačkim aktivnostima na specijaliziranim turističkim sajmovima.

Ukupna vrijednost oba javna poziva za razvoj poljoprivrede i turizma iznosi 1.565.000,00 kuna, a financijska sredstva su u cijelosti osigurana iz proračuna Karlovačke županije.

Prijave na javni poziv za turizam primaju se do 10. lipnja 2019. godine, dok je javni poziv za poljoprivredu i ruralni razvoj otvoren do iskorištenja sredstava, najkasnije do 01. prosinca 2019. godine.

Sve detaljnije informacije o prihvatljivim prijaviteljima, pojedinim mjerama, uvjetima i kriterijima za dobivanje potpora saznajte na poveznici Javni pozivi za dodjelu bespovratnih potpora u poljoprivredi, ruralnom razvoju i turizmu za 2019. ili na e-mail adresi gospodarstvo@kazup.hr .

Kontaktirajte nas
* - obavezna polja