ODRŽANA 2.SJEDNICA SKUPŠTINE OBRTNIČKE KOMORE KARLOVAČKE ŽUPANIJE

Fotografije uz članak 6
19.12.2018
U utorak, 18.prosinca 2018.godine u restoranu Kristal održana je 2.sjednica Skupštine Obrtničke komore Karlovačke županije. Sjednica je bila podijeljena na radni i svečani dio.
Na radnom dijelu sjednice skupštinari su usvojili izmjene i dopune Financijskog plana Obrtničke komore Karlovačke županije za 2018.godinu, program rada za 2019.godinu te Financijski plan za 2019.godinu.
Zatim je uslijedio svečani dio sjednice na kojem su prisustvovali i zamjenica župana Karlovačke županije Martina Furdek Hajdin, gradonačelnik grada Karlovca Damir Mandić, gradonačelnik grada Slunja Jure Katić te zamjenica gradonačelnika grada Duga Rese Katarina Srakovčić te brojni predstavnici županijskih i gradskih institucija, kao i obrtnice i obrtnici s područja Karlovačke županije.
Na svečanom dijelu sjednice uručene su zahvalnice pojedincima i institucijama koji su svojim radom dali značajan doprinos u realizaciji 15.Obrtničkog sajma u Karlovcu.
Uručena su također i priznanja Hrvatske obrtničke komore za izniman doprinos razvoju obrtništva i unapređenju rada obrtničkih asocijacija.
Priznanje Hrvatske obrtničke komore dobile su Ružica Steković- vlasnica obrta za ugostiteljstvo Ružica te Vesna Sečen- vlasnica obrta za trgovinu Sečen. Povelja Komore pripala je Vlatku Čunku- vlasniku obrta za proizvodnju, trgovinu i građevinarstvo P.T.G., a plaketa zlatne ruke s pisanim priznanjem Renati Gorišek Prstec- vlasnici svjećarsko-medičarskog obrta Prstec.
Svim nazočnima obratili su se predsjednik Obrtničke komore Karlovačke županije Darko Stanković te predsjednik Udruženja obrtnika grada Karlovca Željko Vuković poželjevši puno uspjeha u daljnjem radu te nastavak uspješne suradnje.
Kontaktirajte nas
* - obavezna polja