Nersant hrvatskim poduzetnicima predstavlja Portugal i regiju Ribatejo

16.11.2022
Nersant, jedno od najvećih portugalskih poslovnih udruženja, na svom nadolazećem poslovnom događaju pod nazivom "Roadshow Croatia | Portugal" predstavit će portugalsku regiju Ribatejo hrvatskim poduzetnicima, tijekom sudjelovanja udruženja Nersant na sajmu Hrana i zdravo življenje i Croagro 2022.

Ovaj Roadshow održat će se na Zagrebačkom velesajmu u maloj dvorani B, paviljon 7, 2. prosinca 2022. godine u 10:30 sati, s ciljem istraživanja mogućnosti suradnje hrvatske i portugalske poslovne zajednice.

„Roadshow Croatia | Portugal” ima za cilj promovirati poslovne i investicijske odnose između ovih dviju zemalja u sklopu provođenja projekta „Ribatejo Week” (Tjedan Ribateja) koji financiraju Alentejo 2020, Portugal 2020 i ERDF – Europski fond za regionalni razvoj.

Nersantova inicijativa ima podršku raznih subjekata, među ostalima Veleposlanstva Portugala u Zagrebu, Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja RH te Hrvatske poljoprivredne komore – HPK.

Najavljeno sudjelovanje sljedećih predavača:

  • Paula Leal da Silva, veleposlanica Portugala u Hrvatskoj
  • Rodrigo Lobo d’Ávila, prvi tajnik Veleposlanstva Portugala u Zagrebu
  • Ana Čulo, načelnica Sektora za investicije, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja
  • Ljudmila Burmistrova Janči, voditeljica Službe za izvoz, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja
  • Mladen Jakopović, predsjednik Hrvatske poljoprivredne komore i potpredsjednik COPA European Farmers

Do danas se na događaj prijavilo više od četrdeset hrvatskih tvrtki, uglavnom iz sektora poljoprivrede, prehrambene industrije, vinarstva i turizma.

"Roadshow Croatia | Portugal" je višesektorsko poslovno događanje, korporativnog i institucionalnog karaktera, namijenjeno hrvatskim i portugalskim poduzetnicima i investitorima koji će se okupiti sa zajedničkim ciljem stvaranja poslovnih i investicijskih prilika između hrvatskih i portugalskih poduzeća.

Sudionicima nudi pristup:

  • okruženje koje je u potpunosti poslovno i institucionalno
  • raznim sektorima i djelatnostima
  • službenim informacijama i stvaranju kontakata s raznim institucijama
  • informacijama o mogućnostima i načinima ulaganja u Portugalu.

Udruženje Nersant ovim putem poziva hrvatska poduzeća, udruge i druge subjekte na sudjelovanje u ovom jedinstvenom događaju za promicanje poslovnih prilika. Prijavu je moguće izvršiti putem poveznice https://forms.gle/NrBP8pYqPUnbQWGz6.

Ulaz je besplatan, ali prijava je obavezna.

O udruženju Nersant:

Nersant je jedno od najprestižnijih portugalskih poslovnih udruženja. Ima više od 30 godina postojanja i više od 3000 povezanih poduzeća iz različitih sektora gospodarstva.

Sa snažnom poslovnom prisutnošću, Nersant promiče dinamiziranje regije koju predstavlja. Poduzetnička sposobnost članova i suradnika omogućuje konkretizaciju nekoliko inicijativa u okviru više međunarodnih projekata, čime se razvijaju čvrsti ekonomski odnosi s poduzećima i subjektima diljem svijeta.

Program i više informacija možete pronaći na dnu ove stranice.

 

Preuzimanja

Naziv datoteke

Veličina

Program_Agenda Roadshow Croácia_Portugal_v4_HR_final.pdf

118.27 KB

Final HR1 _ Program Roadshow Croácia_ Portugal.pdf

798.91 KB

HR_Save the Date! Roadshow Croatia_Portugal.pdf

133.48 KB

Invitation Roadshow Croatia_Portugal_HR_VF.pdf

134.38 KB

Kontaktirajte nas
* - obavezna polja