NATJEČAJ ZA DODJELU STIPENDIJA REDOVITIM UČENICIMA SREDNJIH ŠKOLA I REDOVITIM STUDENTIMA S PODRUČJA GRADA KARLOVCA ZA ŠKOLSKU/AKADEMSKU GODINU 2018./2019.G.

12.10.2018
Grad Karlovac objavio je natječaj za dodjelu stipendija redovitim učenicima srednjih škola i redovitim studentima s područja grada Karlovca za školsku/akademsku godinu 2018./2019.g., a među kojim je i 8 stipendija za učenike srednjih škola koji se školuju za deficitarna zanimanja, u visini od 400 kuna mjesečno. Utvrđena je lista deficitarnih zanimanja za dodjelu stipendija učenicima za školsku godinu 2018./2019. kako slijedi: - Trogodišnji srednjoškolski program: zidar, tesar, bravar, fasader, armirač, krovopokrivač, elektroinstalater, mesar, rukovatelj samohodnim građevinskim strojevima, tokar, limar, instalater grijanja i klimatizacije, vodoinstalater, soboslikar, stolar, autolimar, strojobravar, klesar, alatničar, elektromehaničar, autolakirer, keramičar-oblagač, staklar, pekar, konobar, kuhar. - Četverogodišnji srednjoškolski program: farmaceutski tehničar, zdravstveno-laboratorijski tehničar.

Rok za podnošenje zahtjeva je 15 dana od dana objave odnosno najkasnije do 26.10.2018. i dostavlja se u zatvorenoj kuverti osobno u pisarnicu Grada Karlovca ili poštom na adresu:

Grad Karlovac, Povjerenstvo za dodjelu stipendija, Banjavčićeva 9, Karlovac, s naznakom „NATJEČAJ ZA DODJELU STIPENDIJA“.

Tekst natječaja, kao i svu potrebnu dokumentaciju možete pronaći na:

https://www.karlovac.hr/novosti/natjecaj-za-dodjelu-stipendija-redovitim-ucenicima-srednjih-skola-i-redovitim-studentima-s-podrucja-grada-karlovca-za-skolsku-akademsku-godinu-2018-2019-g/17790?fbclid=IwAR38a2oZf5k68glFoHuW2iNUaarKjQu6uXZJWfIZLfP-ZpnxmNOqFK9L-b4

Kontaktirajte nas
* - obavezna polja