ISKORISTITE PRILIKU ZA PROMOCIJU VAŠEG OBRTA NA 25. MEĐUNARODNOM SAJMU GOSPODARSTVA U MOSTARU

20.03.2024
Poštovani obrtnici,

obavještavamo Vas o mogućnosti besplatne promocije Vašeg obrta na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru , koji se održava od 16. do 20. travnja 2024. godine.

Promocija je moguća putem Vaših promotivnih materijala i /ili manjih uzoraka koji bi bili izloženi na zajedničkom izložbenom prostoru Hrvatske obrtničke komore , odnosno u staklenoj vitrini koju je zakupila Obrtnička komora Karlovačke županije.

Ukoliko imate dovoljno promotivnih materijala (brošura, letaka, kataloga) i /ili manjih uzoraka Vaših proizvoda, a zainteresirani ste za ovakvu vrstu besplatne promocije Vašeg obrta, molimo Vas da ih dostavite u prostorije Obrtničke komore Karlovačke županije, J.Haulika 14, Karlovac ili nas kontaktirate na tel.: 047/612-058 radi dogovora oko preuzimanja- najkasnije do 02.travnja.

Napominjemo da od Vas ne tražimo dodatno tiskanje niti išta što iziskuje dodatne troškove - molimo da ih dostavite jedino ako na raspolaganju već imate dovoljne količine koje biste mogli izdvojiti (prema Vašoj procjeni), a mi ćemo te materijale i uzorke distribuirati Hrvatskoj obrtničkoj komori kako bi na vrijeme pripremila izložbeni prostor za navedeni sajam u Mostaru.

Detalje o sajmu možete potražiti na: https://mostar-fair.com/ , a u privitku možete vidjeti nekoliko fotografija izložbenog prostora sa prijašnjih sajmova.

Kontaktirajte nas
* - obavezna polja