INFO RADIONICA ZA POSLODAVCE - PREDSTAVLJANJE PROJEKT „KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE MLADIH KARLOVAČKE ŽUPANIJE“

Fotografije uz članak 2
16.10.2018
Pozivamo Vas na info radionicu za poslodavce na kojoj će biti predstavljen projekt „KLUB ZA ZAPOŠLJAVANJE MLADIH KARLOVAČKE ŽUPANIJE“ , a koja će se održati u četvrtak 18.10.2018.godine u 10:00 sati , u prostorijama Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Karlovac , ( Ulica Kralja Tomislava 19b ). Predviđeno trajanje info radionice je oko pola sata.

Nositelj projekta je udruga Carpe Diem iz Karlovca, a partneri na projektu su: Grad Karlovac, Obrtnička komora Karlovačke županije, HGK- Županijska komora Karlovac te Hrvatski zavod za zapošljavanje- Područni ured Karlovac.

Cilj projekta je povećati zapošljivost mladih nezaposlenih osoba u Karlovačkoj županiji i osigurati im bolji položaj na tržištu rada te ih dodatno povezati s potencijalnim poslodavcima u Karlovačkoj županiji i šire te olakšati mogućnosti pronalaska odgovarajuće radne snage.

U sklopu projekta razvijena je online platforma koja sadrži profile i životopise mladih nezaposlenih osoba, a mogu je besplatno koristiti i poslodavci pri traženju zaposlenika prema ciljnoj skupini i određenom profilu / zanimanju koje im je potrebno. Svi detalji i mogućnosti korištenja također će Vam biti predstavljeni na info radionici.

Više o online platformi i samom projektu možete pronaći u sažetku u privitku te na linku: http://jobclub.carpediem.hr/

Kontaktirajte nas
* - obavezna polja