DONACIJA SREDNJOJ ŠKOLI VIKTOROVAC U SISKU

Fotografije uz članak 4
05.02.2021
Na inicijativu Ceha frizera i kozmetičara Obrtničke komore Karlovačke županije te Udruženja obrtnika grada Karlovca, proteklih tjedana održano je nekoliko akcija prikupljanja frizerske opreme te kozmetičkih i higijenskih potrepština i pribora za potresom pogođena područja.

Akciji su se pridružili frizeri i kozmetičari s područja čitave naše županije, kao i Mješovita industrijsko- obrtnička škola Karlovac.

Donacija je danas uručena ravnateljici Srednje škole Viktorovac, gospođi Porić, a bit će namijenjena učenicima te srednje škole kako bi se čim prije omogućili normalni uvjeti za učenje i održavanje praktične nastave te svladavanje gradiva.

Donaciju su uručile predsjednica Ceha frizera i kozmetičara Obrtničke komore Karlovačke županije gđa. Blanka Benković i članica Ceha gđa. Mevlida Jović, a uz ravnateljicu SŠ Viktorovac nazočila je i predsjednica Udruženja obrtnika Sisak, gđa. Ivanka Čačić.

Zahvaljujemo Obrtu za ugradnju stolarije i montažu namještaja Stolarija Buby na prijevozu i pomoći, kao i svim našim frizerima, kozmetičarima, ravnateljici MIOŠ-a gđi. Erdeljac, učenicima, nastavnicima i ostalim kolegama koji su se odazvali akciji.

Kontaktirajte nas
* - obavezna polja