BOŽIĆNI OBRTNIČKI SAJAM U KARLOVCU

Fotografije uz članak 1
15.12.2021
-          UDRUŽENJE OBRTNIKA GRADA KARLOVCA I OBRTNIČKA KOMORA KARLOVAČKE ŽUPANIJE ORGANIZIRAJU PO PRVI PUTA BOŽIĆNI OBRTNIČKI SAJAM, KAO DIO MANIFESTACIJE ADVENT U KARLOVCU.

-          SAJAM ĆE SE ODRŽATI NA OTVORENOM PROSTORU, U DVORIŠTU OBRTNIČKOG CENTRA (J.HAULIKA 14, KARLOVAC), UZ PRIDRŽAVANJE SVIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA; U TRAJANJU OD 17. DO 23. PROSINCA 2021.GODINE, RADNO VRIJEME SAJMA OD 17 DO 20 SATI.

-          SAJAM JE ISKLJUČIVO PRODAJNOG KARAKTERA, NAMIJENJEN LOKALNIM PROIZVOĐAČIMA (OBRTNICIMA I OPG-OVIMA)  KOJI NUDE PRIGODNI BOŽIĆNI ASORTIMAN.

-          PRODAJNE ŠTANDOVE USTUPILA JE TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA KARLOVCA TE IH IZLAGAČI  KORISTE BEZ NAKNADE, KAKO BI SE NA TAJ NAČIN PRUŽIO MALI DOPRINOS NJIHOVOM POSLOVANJU I OPSTANKU U OVIM IZAZOVNIM VREMENIMA.

 

IZLAGAČI:

1.       GALERIJA GAUDEAMUS, OBRT ZA PROIZVODNJU KERAMIČKIH PREDMETA I UGOSTITELJSTVO, VL. ANA ROGULJIĆ, DUGA RESA

2.       RHAPSODY, OBRT ZA TRGOVINU I PROIZVODNJU, VL. ĐURĐICA RIBAR, KARLOVAC

3.       FRUTTOMARE, OBRT ZA PRERADU VOĆA I POVRĆA, VL. MARIJANA RADINOVIĆ, DUGA RESA

4.       LUZ.I, OBRT ZA PROIZVODNJU I USLUGE, VL. ZVJEZDANA LUKŠIĆ, KARLOVAC

5.       SERENDIPITY, OBRT ZA IZRADU NAKITA, TRGOVINU I USLUGE, VL. ANDREJA NOVKOVIĆ, KARLOVAC

6.       MY. ART, OBRT ZA PROIZVODNJU UKRASNIH PREDMETA I SUVENIRA, VL. MAJA SPUDIĆ, KARLOVAC

7.       SVJEĆARSKO MEDIČARSKI OBRT PRSTEC, VL.RENATA GORIŠEK PRSTEC, KARLOVAC

8.       BLOOM CVJETNI STUDIO, OBRT ZA CVJEĆARSKE USLUGE, VL. TIHANA GRAŠIĆ, KARLOVAC

9.       AURORA, OBRT ZA ZABAVNE IGRE I TEMATSKE PARKOVE, VL. SANDRO DRVODELIĆ, KARLOVAC,

10.   OPG FANJEK, MAHIČNO

11.   OPG CAPAN, KARLOVAC

12.   OPG ŠEBREK, KARLOVAC

13.   HRVATSKA UDRUGA DADILJA

14.    CEH CVJEĆARA UDRUŽENJA OBRTNIKA GRADA KARLOVCA

15.   TRGOVAČKO-UGOSTITELJSKA ŠKOLA KARLOVAC

16.   MJEŠOVITA INDUSTRIJSKO-OBRTNIČKA ŠKOLA KARLOVAC

 

-          NUDIT ĆE  PRIGODNI BOŽIĆNI ASORTIMAN, KAO ŠTO SU: ČESTITKE, SUVENIRI, BLAGDANSKE DEKORACIJE, RUKOTVORINE, IGRAČKE, NAKIT, LICITARI ,  BLAGDANSKI POKLONI I SLIČNO

-           

-          HRVATSKA UDRUGA DADILJA U SUBOTU 18.12.  I NEDJELJU 19.12. PRIPREMA KUTAK ZA DJECU I RADIONICE IZRADE BOŽIĆNIH UKRASA.

-           

-          NA LOKACIJI ĆE BITI I BOŽIĆNI FOTO-KUTAK KOJI ĆE IZRADITI CEH CVJEĆARA UDRUŽENJA OBRTNIKA GRADA KARLOVCA TE ĆE PRIGODNO UKRASITI  I DVORIŠTE OBRTNIČKOG CENTRA.

 

-          UČENICI I MENTORI TRGOVAČKO-UGOSTITELJSKE ŠKOLE KARLOVAC TE MJEŠOVITE INDUSTRIJSKO- OBRTNIČKE ŠKOLE KARLOVAC U GASTRO KUTKU PRIPREMAT ĆE PRIGODNU ADVENTSKU  GASTRONOMSKU PONUDU , A SAV PRIHOD OD PRODAJE HRANE I PIĆA IDE  HUMANITARNOJ AKCIJI ''BOŽIĆNI DAR" , UDRUGE JAK KAO JAKOV, KOJOM SE PRIKUPLJA POMOĆ ZA DJECU OBOLJELU OD MALIGNIH BOLESTI I NJIHOVE SOCIJALNO UGROŽENE OBITELJI.

 

-          SVAKOG DANA BIT ĆE ODRŽAN I PRIGODNI GLAZBENI PROGRAM ZA KOJI ĆE SE POBRINUTI LOKALNE GLAZBENE SNAGE.

 

-          CILJ SAJMA JE PROMIDŽBA OBRTNIŠTVA TE MALOG I SREDNJEG PODUZETNIŠTVA, ALI I POMOĆ OBRTNICIMA ČIJE JE POSLOVANJE UGROŽENO I OTEŽANO ZBOG PANDEMIJE KORONAVIRUSA, NA NAČIN DA IM JE OMOGUĆENO BESPLATNO KORIŠTENJE PRODAJNOG PROSTORA   (ŠTANDOVA)  NA LOKACIJI ODRŽAVANJA SAJMA- U DVORIŠTU OBRTNIČKOG CENTRA

 

-          DAKLE BOŽIĆNI OBRTNIČKI SAJAM ĆE BITI ISKLJUČIVO PRODAJNOG KARAKTERA I OMOGUĆIT ĆE LOKALNIM OBRTNICIMA DA SE PREDSTAVE I PONUDE PRIGODNI I TRADICIJSKI BOŽIĆNI ASORTIMAN (IGRAČKE, DEKORACIJE, LICITARE, SUVENIRE, ČESTITKE I SLIČNO).

 

-          POSJETITELJI MOGU IZBJEĆI GUŽVE U VELIKIM TRGOVAČKIM CENTRIMA I KUPNJU PROIZVODA IZ MASOVNE PROIZVODNJE; POZIVAMO DA UMJESTO TOGA POSJETE BOŽIĆNI OBRTNIČKI SAJAM, KUPE UNIKATNE, RUČNO RAĐENE PROIZVODE I TIME PODRŽE RAD LOKALNIH OBRTNIKA.

 

-          UJEDNO ĆE SE OVIM SAJMOM OŽIVJETI I STARI  DIO GRADA KARLOVCA- ZVIJEZDA.

 

-          SPONZORI BOŽIĆNOG OBRTNIČKOG SAJMA SU:

o   GRAD KARLOVAC

o   TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA KARLOVCA

KARLOVAČKA ŽUPANIJA 
Kontaktirajte nas
* - obavezna polja