DODJELA JEDNOKRATNE NOVČANE POMOĆI OBRTNICIMA UDRUŽENJA OBRTNIKA OGULIN

20.04.2020
Upravni odbor Udruženja obrtnika Ogulin odlučio je pomoći svojim obrtnicima u ovoj teškoj situaciji izazvanoj korona virusom, te na sjednici održanoj 17. travnja 2020. godine, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, donio Odluku o dodjeli jednokratne novčane pomoći (donaciji) obrtnicima u iznosu od 1.000,00 kuna.

Financijsku pomoć će moći koristiti obrtnici koji ispunjavaju slijedeće uvjete:

  • da su Odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 19.03.2020. godine obustavili rad obrta u cijelosti,
  • da im je Rješenje o otvaranju obrta izdano prije 17.04.2018. godine,
  • da imaju podmiren komorski doprinos uz mogućnost dugovanja rate jednog kvartala, na dan 17.04.2020. godine,
  • da nisu koristili nikakve olakšice od Udruženja obrtnika Ogulin od 17.04.2018. g. do 17.04.2020. godine.

Molimo obrtnike da popune Zahtjev za ostvarivanje prava na jednokratnu novčanu pomoć i Izjavu o točnosti i istinitosti podataka, koje se nalaze u prilogu ovog dopisa, te da ih potpisane i skenirane dostave na e-mail adresu Udruženja obrtnika Ogulin: uo.ogulin@hok.hr

Zahtjevi se zaprimaju od 21. travnja do 8. svibnja 2020. godine, a za sve upite i dodatne informacije slobodno se obratite isključivo na broj telefona Udruženja - 522 838, svakim radnim danom od 8 do 12 sati, jer je zbog ove situacije uzrokovane COVIDOM -19 rad sa strankama trenutno zabranjen.

Komisija za dodjelu jednokratne novčane pomoći u sastavu: Josip Sabljak - predsjednik, Dalibor Turkalj - član i Slavko Vuković – član, razmotriti će pristigle Zahtjeve te nakon odobrenja doznačiti navedeni iznos obrtnicima koji ispunjavaju uvjete. U slučaju nekih nejasnoća, Komisija će naknadno tražiti od obrtnika pojašnjenje ili dostavu potrebne dokumentacije.

Obrtnicima ovim putem poručujemo da izdrže, apliciraju na mjere i redovito prate web stranicu Hrvatske obrtničke komore www.hok.hr, Obrtničke komore Karlovačke županije – www.okkz.hr, a na kojoj se nalazi i web stanica Udruženja obrtnika Ogulin.

Želimo svim obrtnicima i njihovim najbližima da što prije dočekamo završetak ove velike krize u zdravlju i miru.

 UDRUŽENJE OBRTNIKA OGULIN

Datoteke uz članak
Zahtjev za jednokratnu novčanu pomoć 15.09 kB
Izjava o točnosti i istinitosti podataka 11.94 kB
Kontaktirajte nas
* - obavezna polja