POZIV OBRTNICIMA GRAĐEVINSKOG SEKTORA

19.10.2022
Poštovani obrtnici,

na inicijativu Karlovačke županije i grada Karlovca, organiziramo sastanak koji će se održati u Hrvatskoj obrtničkoj komori Karlovačke županije, Ulica Jurija Haulika 14, u srijedu, 26. listopada 2022. g., s početkom u 15:30 sati.

Sastanku će prisustvovati županica Karlovačke županije Martina Furdek Hajdin, gradonačelnik Karlovca Damir Mandić te predsjednik Obrtničke komore Karlovačke županije Mladen Puškarić sa suradnicima, a tema sastanka bit će aktivnosti u građevinskom sektoru koje slijede u narednim mjesecima.

Naime, kao što Vam je poznato, iz Fonda solidarnosti EU odobrena su sredstva za sanaciju niza građevina, među njima i kulturnih dobara, oštećenih u potresu. Budući da je za radove koji slijede izrađena projektna dokumentacija, uskoro će biti raspisano niz poziva unutar postupaka javne nabave, a rokovi za izvođenje radova bit će iznimno kratki.

Na sastanku bismo Vam željeli prezentirati aktivnosti koje predstoje, kako biste se na vrijeme pripremili za veliku priliku koja nam se otvara.

Obrtnička komora Karlovačke županije

Kontaktirajte nas
* - obavezna polja