11.MEĐUNARODNI SAJAM INOVACIJA U POLJOPRIVREDI, PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI I POLJOPRIVREDNOJ MEHANIZACIJI - DOM OSRH “ZRINSKI” KARLOVAC, 25. - 27. TRAVNJA 2019.

Fotografije uz članak 1
26.03.2019
Pozivamo Vas na sudjelovanje na 11. međunarodnom sajmu inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji AGRO ARCA 2019 koji će se održati od 25. do 27. travnja 2019. u Domu OSRH "Zrinski " u Karlovcu.

Inovacije u poljoprivredi od iznimnog su značaja jer pridonose unaprjeđenju konkurentnosti proizvodnje i prerade poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda i okolišno prihvatljivoj i energetski učinkovitoj poljoprivrednoj djelatnosti.

No, da bi inovacije bile prepoznate i otvorile vrata novim tržištima, moraju pronaći put do zainteresirane javnosti. Taj put upravo je AGRO ARCA, manifestacija koja iz godine u godinu okuplja sve veći broj domaćih i inozemnih izlagača i koja je prepoznata kao mjesto kvalitetnih poslovnih susreta inovatora, poslovnog sektora, akademske zajednice i institucija koje potiču inovativni razvoj.

Detalji o sajmu, opći uvjeti sudjelovanja i obrazac prijave nalaze se na: http://www.agro-arca.com/index.php?langId=1

Kontaktirajte nas
* - obavezna polja